Centar za bradavice i druge promene na koži

O nama

About

Ko smo mi?

Dugogodišnje iskstvo u poslu kozmetičkih i estetskih centara, a na zahtev i potrebe klijenata, koji su se konstanto žalili na promene na koži, “ne znajući” ni oni od čega, i porastom anlomalija na koži posle svakog letovanja, a najviše bradavica i kurjih očiju, u saradnji sa drugim kolegama, koji su uočili istu vrstu problema kod klijenata odlučili smo da napravimo nešto jedinstveno na tržištu.

Pokrenuli smo asocijaciju (udruženje) pod nazivom Centar za bradavice i druge promene na koži.

Na ovaj način želimo da upotpunimo našu ponudu, a samim tim kroz asocijaciju, razmenu znanja, iskustava i konstantnog usavršavanja, našim klijentima ponudimo kvalitetnu uslugu pokrivajući ceo Beograd i Novi Sad sa okolinom po izuzetno jedinstvenim, konkurentim i pristojnim cenama.

Očekujemo Vas na tri lokacije u Beogradu, a uskoro i u drugim gradovima u Srbiji.

Centar je pokrenut od strane Delight studiaLaser centra RB i Kozmedike.

Misija

Kao cilj imamo da pomognemo ljudima, koji dugi niz godina imaju problema sa kurjim oko, da se informišu u svom problemu i da im pomognemo da ga trajno reše na najefikasniji način u kratkom vremenskom periodu, a da nakon tretmana nastave normalno svoje aktivnosti.

Vizija

U ne tako dalekoj budućnosti, kao lidere u ovom delu podologije, mnoštvo zadovoljnih ljudi koji hodaju sa osmehom na licu bez bolova i drugih osećaja nelagodnosti i kao brend kome se veruje.

Gde ukloniti kurje oko?

Kurje oko možete ukloniti laserski na jednoj od tri lokacije Centra za bradavice i druge promene na koži. Nalazimo se na tri lokacije u Beogradu. Pogledajte koja je Vaša najbliža lokacija i zakažite besplatne konsultacije ili termin za skidanje kurjeg oka laserom.

About